När företaget behöver tillfällig personal

Rekrytering kan vara knepigt. Det är något som kräver en viss finess för att kunna sålla ut en lämplig kandidat till företaget. Om det dessutom är en kortare tidsperiod det handlar om är kraven på dem som söker desto högre. Då finns det sällan tid för utbildningar och de som kommer in behöver vara redo att sätta igång omedelbart.

Bättre än Poolia

Reklamen från Poolia kommer många ihåg och faktum är att utvecklingen har gått framåt. Istället för att få in rekryter som du inte vet något om kan du istället få högkvalitativa personer som är kvalificerade för att kunna hoppa in i företaget. Oavsett vilken position det är som behöver temporär utfyllnad. Det kan till och med vara chefspositioner.

Outsourca rekryteringen

Istället för att stjäla tid från företaget, kan du välja att outsourca rekryteringen och låta en tredje part ta hand om det åt dig. Surfa in och ta en titt online för att se hur outsourcad rekrytering kan vara till fördel för ditt företag.

Eftersom du överlåter det till personer som är specialister på att hitta rätt människor till just ditt företag, kan du alltså vara trygg med att det är kvalificerade personer som kommer till företaget.

Birger Israelsson