Hjälp med taket på företagets fastigheter och lokaler

Det är långt ifrån alla delas av lokalernas underhåll som du klarar av att sköta själv. Behöver du till exempel lägga nytt tag på dina lokaler kan experter på takbyte i Stockholm hjälpa dig med det.

Det finns några saker som kan vara bra att tänka på när du ska anlita en takläggare. Därför har vi sammanfattat några handfasta tips åt dig.

Tips när du ska anlita takläggare

Ta reda på så mycket som möjligt om de takläggare du överväger att anlita. Fråga runt och se om någon har erfarenhet av dem, läs recensioner och titta på deras hemsidor för att få en känsla av deras verksamhet.

Var noga med att ställa frågor till takläggaren så att du kan få en uppfattning om deras kompetens och erfarenhet. Du kan till exempel fråga om arbetsmetoder, materialval och hur de hanterar eventuella problem som eventuellt uppstår under arbetet.

Be takläggaren om en detaljerad offert som specificerar vilka arbetsuppgifter som ingår och vad de kommer att kosta. Jämför olika offert från olika takläggare för att hitta den mest lämpliga lösningen för ditt företag.

Tänk på hur du ska använda taket och vilka krav det behöver uppfylla Du bör även beakta eventuella krav på brand- och ljudisolering samt klimatförhållanden i området.

Birger Israelsson