För dig med företag inom markanläggning

Driver du egen firma inom byggbranschen vet du att rätt utrustning är A och O för en produktiv arbetsvardag. Markanläggning är ett varierande arbete och därför behöver du också flera verktyg och maskiner till olika moment. Tipset är att investera i både standardverktyg och mer avancerade sådana, för att erbjuda en mångsidig service.

Smidiga köp online

Oavsett du letar efter enklare verktyg eller specialutrustning till grävmaskin hittar du alltid ett bra utbud online. På nätet finns leverantörer som specifikt riktar sig mot entreprenörer inom markanläggning. I dessa webbutiker kan du dels köpa dina verktyg, dels få hjälp med service och kompletterande reservdelar. Där hittar du ett varierat utbud av standardverktyg som till exempel fräsare. En anpassad fräsare kan justera asfalt, en annan modell kan ta bort stubbar. Eller så kan du investera i en vertikalfräs för att jämna ut mark eller objekt med oregelbundna former.

Recensioner och omdömen

Ett tips till dig som är osäker i samband med ett köp är att leta efter produktrecensioner eller omdömen på nätet. Hos den ledande maskinleverantören AMAS hittar du till exempel recensioner i direkt anslutning till produktbeskrivningen. Det är korta omdömen från andra kunder om de verktyg som går att köpa hos just den här leverantören.

Birger Israelsson