Använd ReQtest i din verksamhet

3649681-female-scientists-using-a-monitorReQtest är ett test- och kravhanteringsverktyg som är väl etablerad på marknaden i dagsläget. Det är en molntjänst som inte kräver några installationer eller uppdateringar och verktyget används på många olika plan. Att ha anställda som är kunniga i ReQtestet är en värdefull resurs för ett företag, oavsett storlek.

Nyttan ditt företag har av ReQtestet

ReQtest är en förkortning för ”Requirements and test” och har utvecklats till att bli ett av marknadens främsta verktyg för test och kravhantering sedan uppkomsten vid 2001. Verktyget används för både nyutveckling och förvaltning hos såväl små som stora företag och är en molntjänst, så att du som kund slipper att tänka på ansvaret att hålla igång verktyget.Det finns många olika företag som erbjuder praktiska grundkurser i hur du anpassar och använder ReQtest för att jobba med test, felrapportering och krav.Du och dina medarbetare får minst sagt en god överblick av hela molntjänsten. Tack vare många praktiska övningar får ni också fördjupad kunskap inom programmet, exempelvis uppföljning av tester och kravhanteringar. Såväl nykomna som mer erfarna användare av ReQtest har nytta av denna kurs, då nya blir presenterade för den fantastiska tjänst som ReQtest är. De med viss erfarenhet får istället kunskap om hur man kan arbeta mer effektivt med programmet.

Att prova och köpa ReQtest

Du kan givetvis välja att prova på ReQtest innan du bestämmer dig för att köpa tjänsten. Du får chansen att prova verktyget kostnadsfritt i upp till tio dagar, med en stor chans att du fastnar i detta enkla arbetssättet.

Birger Israelsson