Skaffa bra rykte

Som företag gäller det att man har bra rykte. Dåliga kommentarer sprids snabbare än goda. Därför kan det vara värt att investera i goda gärningar som syns vare sig någon pratar eller inte. 

Earth

Att sponsra idrottslag eller föreningar är ett bra startalternativ. Här får man som företagare också chans att synas om man väljer att vara en öppen sponsor. Då sätter föreningen eller laget upp skyltar med ens logga och namn för att visa vilka schyssta företag som ställer upp.

Ett annat sätt kan vara att ge till välgörenhet. Ger man tillräckligt stora belopp kommer man att uppmärksammas. Men oftast får man något slags tackbrev tillbaka för ens generositet och det kan man hänga upp i butiken för att visa att företaget har goda värderingar.

Gör företaget så miljövänligt man bara kan! Miljön är en het fråga i hela världen och företag som kan skryta med att de använder förnybar energi eller återvinner allt de kan kommer att stå i god dager hos de flesta!

Birger Israelsson

Med stor erfarenhet av marknadsföring, e-handel och företagande delar Birger Israelsson med sig av sina erfarenheter och kunskaper.