Genvägar till företagande

Företagande är aldrig riktigt enkelt, men det finns sätt att inte göra det onödigt svårt.När man startar ett företag så står man snabbt inför hundratals val gällande allt ifrån vem som skall sköta bokföringen till hur man skall marknadsföra sig. Tyvärr är det både i detta stadiet det är lättast att göra fel, fel som senare kan bli väldigt dyra. Det kan därför vara smart att välja lösningar som gör det enklare för dig både nu och i framtiden.Affärskvinna som fungerar över genvägar

Starta E-handel

Vi har redan tidigare pratat lite om hur man bäst startar en E-handel, och det är även ett sådant scenario vi nämnde ovan. Fel e-handelsplattform kan göra att man dels inte arbetar så effektivt som man borde man kanske främst, att man i framtiden saknar funktioner eller support som man behöver. Se därför till att välja rätt lösning som fungerar både nu och i framtiden.

Lokal

Om man inte behöver stora dedikerade ytor för sitt företag utan endast ett litet kontor så kan det vara passande att hyra in sig i ett kontorshotell. Dessa har oftast alternativ utan långa bindningstider utifall företaget skulle växa samt ger dig oftast arbetskamrater på direkten då ni delar på konferens och fikarum. De brukar även vara inredda vilket kan spara dig mycket tid och pengar i ett uppstartsskede.

It-lösningar

Både Google och Microsoft erbjuder idag kompletta It-lösningar med både e-post och officeprogram, allt på internet. Båda alternativen går i billigaste version på under 50 kr per månad. Då ingår även dygnet runt support via mail och telefon, extra viktigt då man precis startat upp och lätt kan stöta på problem.

Milo DuBuque