Dags för kundmöten i Malmö – boka flyg

Flyget är det snabbaste sättet att resa i Sverige och på många sätt är det också ett säkrare resesätt för att komma fram i tid.

Inrikesflyg möter ofta stark kritik för att inte vara klimatsmart. Men miljöaspekterna och klimatpåverkan åt sidan, är i alla fall alla överens om att 510 Km/h är snabbare än ett tåg som står still.

Här kan du hitta din nästa bokning.

Planera alltid resorna för att göra ett så litet klimatavtryck som möjligt, genom att resa på tider när många åker. Då finns det inte lika många tomma platser och res under tider då transporterna kan ske över kortast möjliga sträcka. Det är nästan viktigare än vilket resesätt du väljer. Med några undantag.

Kontor i Stockholm, men kunder i Malmö

Du har ju i det här fallet tre egentliga valmöjligheter. Antingen kan du flytta verksamheten till Malmö och hoppas att befintliga kunder följer med dig, ta kunderna till Stockholm, eller resa själv till kunden. I realiteten finns det inget att välja på. Du behöver resa till kunden.

Efter det första kundmötet kanske det finns tillräckligt med förtroende och underlag för att arbeta vidare tillsammans på distans. Det är utan tvekan det mest klimatsmarta.

Milo DuBuque