Hitta din metod för marknadsföring

Som företag så är det viktigt att hitta den metod som passar bäst för sin marknadsföring. Det finns flera sätt att marknadsföra sitt företag och det är inte säkert att alla sätt passar just ditt företag. Idag så är online marketing något som de flesta arbetar med. Men vi tror att även analog, traditionell marknadsföring inte är att förringa.

Tryck upp profilkläder

Ett tryckt budskap på olika typer av profilkläder är något som har hängt med länge. Att synas med sin logotyp på en t-shirt eller jacka innebär exponering som inte kostar allt för mycket. Ta en titt på utbudet hos Easytryck som just håller på med reklamprodukter för företag och föreningar. Beställ hem ett gäng Piké tröjor eller t-shirts som kan delas ut till personal, kunder och tänkbara kunder. Genom att man förhoppningsvis bär dessa plagg så visas företaget upp på ett smidigt sätt.

Reklam i radio och på TV

Ni kanske tycker att det låter gammalmodigt att göra reklam i radio och på TV. Det är dock bra kanaler att nå ut med sitt budskap. Idag så kan du sända radioreklam som når ut i den region som du verkar som företagare. Likaväl som man bör tänka sig för vilket budskap man sänder via ett tryck på en jacka eller tröja så bör man följa den lag som finns för radio- och TV reklam. Det ska vara ett tydligt budskap både om vad som det görs reklam för och vem som är avsändare.

Birger Israelsson

Med stor erfarenhet av marknadsföring, e-handel och företagande delar Birger Israelsson med sig av sina erfarenheter och kunskaper.